Neurologische klachten

Al jaren hebben wij interesse in het kunnen diagnosticeren en behandelen van complexe neurologische aandoeningen. Wij zijn wereldwijd een van de weinige klinieken, die succesvolle intensieve rehabilitatie voor deze klachten verzorgt.

Vraag een consult aan

Onze receptionist neemt contact met u op om een consult in te plannen

Complexe Neurologische klachten

Al jaren hebben wij interesse in het kunnen diagnosticeren en behandelen van complexe neurologische aandoeningen. Wij zijn een van de weinige klinieken wereldwijd die succesvolle intensieve rehabilitatie voor deze klachten verzorgt.

Wij zijn ook sinds 2016 aangesloten bij het NeuroNetwork; collega’s kunnen wereldwijd patiënten met Mild Traumtic Brain Injury (mTBI) of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) naar ons verwijzen.

Wij zijn trots dat wij gevonden worden door collega’s uit Atlanta, Miami en Orlando voor co-management van hun patiënten. Hier moet onder andere worden gedacht aan Post-Contusie (klachten die overblijven na een hersenschudding), allerlei vormen van duizeligheid en burn-out klachten.

Tevens beginnende dementie en Ziekte van Parkinson, tics bij kinderen, OCD, Tourette’s, ADHD & ADD en Autisme Spectrum Stoornissen.

Meer weten? Neem even contact op met de receptie en laat Jesse Alexander of Ben Bolsenbroek uw specifieke klachten met u bespreken.

Internationaal Erkend

Wij zijn trots dat wij gevonden worden door
collega’s uit Atlanta, Miami en Orlando
voor co-management van hun patiënten.

ADD en ADHD

Wij hebben momenteel zeer veel succes met
onze intensieve behandeling van ADD
en ADHD bij kinderen en volwassenen.

Sportletsel

Wij behandelen vaak met
met succes neurologische klachten door
blessure zoals hersenschudding

Wilt u een afspraak maken?

Heeft u een vraag / opmerking of wilt u gewoon wat meer informatie ontvangen?