Het belang van een Regelmatig bezoek aan de Chiropractor

We weten allemaal dat als u klachten heeft u daar wat aan laat doen. Dat is logisch want u wilt van de klacht af zijn. Heeft u bijvoorbeeld last van uw rug, dan gaat u bijvoorbeeld naar een chiropractor om van uw rugklachten af te komen. U kent het gezegde wel: het is beter om te voorkomen dan genezen. Met andere woorden, het is beter om klachten te voorkomen dan pas in te grijpen op het moment dat u klachten heeft. Om een goed beeld te krijgen bij wat we hiermee bedoelen geven we graag een voorbeeld.

Meer informatie opvragen?

Stuur ons een mailtje of bel ons op 023-5427540

Het lichaam heeft onderhoud nodig

We vinden veel dingen vanzelfsprekend. We vinden het vanzelfsprekend dat we overal ter wereld naar toe kunnen, mensen op lange afstand kunnen spreken via telefoon en dat we gezond zijn. Maar is dat wel zo vanzelfsprekend?

Een telefoon kan stuk gaan en dan is het opeens niet meer mogelijk om mensen op lange afstand te spreken zonder de telefoon eerst te laten maken of te vervangen. Als u rug klachten heeft is het ook niet meer vanzelfsprekend dat u alles kunt tillen tot de rugklachten voorbij zijn. Daarvoor gaat u naar een expert die u van de rugklachten af kan helpen.

Als u een rijbewijs heeft is het vanzelfsprekend dat u de auto in kunt stappen en weg kunt rijden. Maar als de auto stuk gaat moet deze eerst gerepareerd worden. Maar om te voorkomen dat de auto stuk gaat laat u regelmatig de auto controleren. Want een auto is een kostbaar iets. Maar het lichaam is nog veel kostbaarder. En toch laten heel veel mensen hun lichaam niet regelmatig onderzoeken. Waarom niet? Omdat we gezondheid als vanzelfsprekend vinden.

Maar als u regelmatig een bezoek zou brengen en bijvoorbeeld een chiropractor, dan zouden veel klachten voorkomen kunnen worden.

Ben Bolsenbroek – Neurologisch Chiropractor

“Een regelmatig bezoek aan de chiropractor zorgt er niet alleen voor dat u minder last heeft van klachten. “

Voordelen van een Regelmatig bezoek aan de Chiropractor

Een regelmatig bezoek aan de chiropractor zorgt er niet alleen voor dat u minder last heeft van klachten. Ook als klachten nog in hun beginfase zitten kan de chiropractor meteen correcties uitvoeren voordat u daadwerkelijk last krijg van de klacht. Zo geeft u uw lichaam de kans om zichzelf te herstellen.

Het resultaat is dat u beter in uw vel zit en zich beter kunt concentreren. Dit heeft onder andere voordelen op professioneel niveau. U kunt zich beter concentreren op uw projecten. Daarnaast worden sportprestatie beter en voelt en bent u gezonder. Een regelmatig bezoek aan de chiropractor komt u dus alleen maar ten goede.

Ben Bolsenbroek – Neurologisch Chiropractor

“Een controle bezoek aan de chiropractor hoeft niet lang te duren. De chiropractor kan met kleine correcties uw gezondheid bewaken. “

Wat doet een Chiropractor tijdens regelmatige controles

Een controle bezoek aan de chiropractor hoeft niet lang te duren. De chiropractor kan met kleine correcties uw gezondheid bewaken. Dus met een kleine investering van enkele minuten per maand voorkomt u klachten en blijft u gezond. De chiropractor helpt subluxaties te verhelpen en te voorkomen. Subluxaties zijn verstoringen in de zenuwen waardoor delen van het lichaam minder goed functioneert. Door in een vroeg stadium deze subluxatie weg te halen hersteld uw lichaam sneller en blijft u gezond.

Het beste voor U en Uw lichaam bij Chiropractie Praktijk Kennemerland

Een optimale gezondheid is een van de belangrijkste dingen die u kunt hebben. Met onze expertise en uitstekende zorg kunnen wij u helpen op dat te bereiken. Onze chiropractoren leveren elke dag de beste zorg voor u. Met een regelmatig bezoek aan Chiropractie Praktijk Kennemerland kunt ook u genieten van de voordelen van optimale gezondheid. Neem dus nu contact met ons op en maak een afspraak.

Chiropractische Zorg

Chiropractische zorg is gericht op herstel van het lichaam, nooit op onderdrukken van symptomen.

Lees Ook

Wanneer is het verstandig om naar een chiropractor te gaan?

Wanneer is het verstandig om naar een chiropractor te gaan?

Chiropractie is een vorm in de alternatieve geneeswijze die zich focust op het herstellen en genezen van het lichaam. Waar de standaard geneeskunde zich vaak richt op medicijnen en behandeltrajecten, gaat chiropractie meer over het ondersteunen van het lichaam.

Wat doet een chiropractor anders dan een oefentherapeut?

Wat doet een chiropractor anders dan een oefentherapeut?

Iedereen ervaart weleens problemen met zijn of haar lichaam. Hierbij kan er sprake zijn van bijvoorbeeld mobiliteitsklachten, coördinatieproblemen, krachtafname of pijnklachten. Het is dan gewenst om de juiste behandelaar te kiezen die ervoor kan zorgen dat uw klachten verminderen.

Chiropractie bij ischias door overbelasting van de onderrug

Chiropractie bij ischias door overbelasting van de onderrug

Het menselijk lichaam zit ingewikkeld in elkaar en bestaat uit veel verschillende onderdelen. In al deze delen kan iets fout gaan. Hoe makkelijk het is om deze fout te herstellen is onder andere afhankelijk van hoe ingewikkeld de functie van het lichaamsdeel is.