Betere prestaties met Chiropractie door een gezond Zenuwstelsel

De meeste mensen houden er tegenwoordig een drukke leefstijl op na. We werken, we studeren, we hebben hobby’s, we ontmoeten vrienden en familie en we proberen daarnaast zo goed mogelijk voor onszelf te zorgen. (ziet u hoe laat gezondheid in dit rijtje staat…)

Zonder een goede gezondheid is ons drukke schema immers niet vol te houden. Onbewust leveren we in het dagelijks leven veel prestaties die voortdurend veel van ons vragen.

 

Meer informatie opvragen?

Stuur ons een mailtje of bel ons op 023-5427540

De hele dag door Presteren

Bij dit presteren kunt u denken aan het geven van een presentatie, het maken van tentamens, alle ballen in het gezinsleven hooghouden, toch die paar uur langer doorwerken na al een lange dag op kantoor en uzelf voor het werk uit bed krijgen om te gaan hardlopen. In alle facetten van het leven willen we graag zo goed mogelijk presteren.

Als u iemand bent die veel bezig is met de eigen gezondheid, herkent u dit vast. Vooral bij het beoefenen van sport komt vaak prestatiedrang kijken. Maar ook bij het volhouden van een gezond dieet. Om in alle aspecten van uw leven optimaal te kunnen presteren, is het belangrijk dat u hierbij geen last heeft van lichamelijke belemmeringen. Want deze belemmeringen kunnen een domino-effect hebben op uw verdere gezondheid en prestaties.

U weet dan ook vast dat sporten en gezond eten bijdragen aan goed presteren, maar heeft u weleens nagedacht welke rol het zenuwstelsel hierin kan spelen?

 

Ben Bolsenbroek – Neurologisch Chiropractor

“Zonder een goede gezondheid is ons drukke schema immers niet vol te houden. Onbewust leveren we in het dagelijks leven veel prestaties die voortdurend veel van ons vragen. “

De Rol van het Zenuwstelsel bij Prestaties

Wanneer het zenuwstelsel niet optimaal werkt, kan dit allerlei soorten klachten geven. Waarbij u misschien niet eens direct denkt aan problemen met de zenuwen.

Voorbeelden van zulke klachten zijn:

  • Pijn aan de spieren
  • Vermoeidheid
  • Verminderde focus
  • Rugpijn
  • Stijfheid
  • Slapeloosheid
  • Concentratie problemen
  • Hoofdpijn
  • Stemmingswisselingen

U kunt zich voorstellen dat, afhankelijk van de intensiteit en duur van deze klachten, dit voor belemmeringen kan zorgen in het dagelijks leven. En dus ook bij het leveren van de prestaties die uw leefstijl kenmerken.

Dit kan soms zonder dat u het zelf merkt het geval zijn, en een negatief effect hebben op uw productiviteit. Nu denkt u misschien: wat is hieraan te doen?

 

Ben Bolsenbroek – Neurologisch Chiropractor

“Een belangrijk doel van chiropractie is het herstel van de relatie tussen het bewegingsapparaat en het zenuwstelsel. “

Betere Prestaties met Chiropractie

Een belangrijk doel van chiropractie is het herstel van de relatie tussen het bewegingsapparaat en het zenuwstelsel. Door het zenuwstelsel op specifieke plaatsen te stimuleren, kan de balans lokaal (en daarmee uiteindelijk in uw hele lichaam) worden hersteld.

Uw lichaam wordt met de juiste chiropractische behandeling namelijk aangezet tot vernieuwde activiteitspatronen. Hierdoor wordt in de zenuwen een activatiepatroon aangeleerd, zodat u optimaal kunt functioneren. Dit kan bijdragen aan een verhoogde productiviteit en dus betere prestaties in uw dagelijks leven.

 

Zorg voor Uw Zenuwstelsel bij Chiropractie Praktijk Kennemerland

Bij Chiropractie Praktijk Kennemerland kunnen wij u deze zorg bieden. Wij zijn erin gespecialiseerd om een persoonlijk plan voor ieder individueel geval op te stellen. Dit doen wij uiteraard in overleg met u. Een zorgplan bij ons begint dus met het vaststellen van uw situatie en of deze past bij de zorg die wij kunnen bieden.

Als dit het geval is, gebruiken wij maatwerk om u binnen onze expertise zo goed mogelijk te helpen alles uit het leven te halen. Dit zorgt voor directe vermindering van lichamelijke belemmeringen, wat kan bijdragen aan het leveren van de beste prestaties op allerlei vlakken.

Heeft u last van verminderde productiviteit en bent u na het lezen van deze blog benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan alstublieft contact met ons op.

Wij nemen graag de tijd voor u, om samen te kijken wat voor verbeteringen onze zorg in uw leven kunnen aanbrengen.

Chiropractische Zorg

Chiropractische zorg is gericht op herstel van het lichaam, nooit op onderdrukken van symptomen.

Lees Ook

Chiropractische zorg bij vaak terugkerende duizeligheid

Chiropractische zorg bij vaak terugkerende duizeligheid

Bij onze praktijk komen wij in contact met veel verschillende cliënten en daarmee een breed scala aan lichamelijke klachten. Eén van de meest voorkomende klachten die wij van cliënten horen is duizeligheid, hoewel dit meestal niet de belangrijkste reden van hun bezoek is.