Sportmassage

Een sportmassage verbetert de doorbloeding van de spieren. Hierdoor is er meer aanvoer van zuurstof en bouwstoffen en meer afvoer van afvalstoffen. Dit resulteert in een sneller herstel van blessures of inspanning.

Sportmassage bij CPK

Onze receptionist neemt contact met u op om een massage in te plannen.

Waarom kiezen voor een Sportmassage?

Een gezond lichaam kan het dagelijks leven veel aangenamer maken. Dit kunt u bereiken met o.a. gezonde voeding en beweging, maar een goede sportmassage kan u net dat stapje extra geven.

Heeft u last van vermoeide/ pijnlijke spieren of een sportblessure dan bent u bij ons in goede handen. Bovendien kan een regelmatige sport- of ontspanningsmassage, waardoor de spieren soepel blijven, ertoe bijdragen dat blessures uitblijven.

Waarom kiezen voor een Stoelmassage?

Bij stoelmassage worden schouders, nek, rug, armen, handen, heupen en hoofd gemasseerd in een hiervoor speciaal ontwikkelde stoel. De massage wordt door de kleding heen gegeven.

Door het regelmatig ontvangen van een stoelmassage wordt het lichamelijk bewustzijn bevorderd.

Het is een activerende en ontspannende massage ter voorkoming van klachten, zoals stress en RSI.

Joost Hogerhorst, Sportmasseur

Ik ben een geboren en getogen Haarlemmer. Na 25 jaar werkzaam in het bedrijfsleven in pensioenbeheer wilde ik 7 jaar geleden graag een andere weg inslaan. Sport en massage hebben altijd zeer mijn interesse gehad. Deze interesse is mede aangewakkerd door mijn eigen fysieke ongemakken en blessures, die ik door de jaren zelf heb ondervonden.

Daarom ben ik in september 2011 gestart met de NGS opleiding tot sportmasseur. Om mijn kennis nog verder te verdiepen heeft hij daarna een tweede opleiding doorlopen: TouchPro Stoelmassage.

Ik zou u heel graag willen helpen met een herstellende massage. Mensen fitter en beter maken is exact de reden dat ik ben gaan werken als sportmasseur!

Wilt u een afspraak maken?