Hulp bij jarenlange Rugproblemen

Dit verhaal hebben wij ontvangen van een patiënt, Dick, waar wij een prachtige kwaliteit van leven hebben bereikt.
De essentie van het verhaal is dat met de juiste chiropractische zorg, er zoveel mogelijk is.
Dick kan weer sporten en zijn leven leiden zoals hij dit wil.
Voor ons is dit de reden waarom wij chiropractie aanbieden! -Chiropractie praktijk Kennemerland-

Als ik vroeger had geweten wat voor gunstig effect deze behandelingen voor mij zouden hebben, dan was ik al jaren eerder gekomen!

Dick Verduin

71 Jaar, Rugklachten

Ik ben een man van bijna 79 jaar en kom sinds april 2018 bij Chiropractie Praktijk Kennemerland bij de heer Bolsenbroek.

Gedurende mijn leven heb ik wel meerdere malen rugklachten gehad. De ene keer wat heviger dan de andere keer maar door rust, medicijnen of spierverslappers knapte ik dan wel weer op. Wel was het goed oppassen want de rugklachten lagen altijd wel op de loer. Ik wist niet beter en wist er mee te leven.

Maar in maart dit jaar leken mijn rugklachten chronisch te worden en door medicamenten die ik nu gebruik vond mijn huisarts het niet meer verantwoord om ook nog andere medicijnen voor te schrijven. Het was beter om gewoon maar wat rustiger aan te doen op mijn leeftijd. Maar na 1 week werden mijn rugklachten steeds erger.

Mijn leven werd er niet leuker op en zelfs ontspannen in het zwembad lukte niet meer.

Op aanraden van een patiënte van de heer Bolsenbroek heb ik toen de stoute schoenen aangetrokken om een afspraak te maken.
Natuurlijk had ik vroeger ook wel eens over een chiropractor gehoord maar de drempel lag voor mij vrij hoog. Maar nu dacht ik: wat heb ik te verliezen en baat het niet dan schaadt het niet.

Een heftige behandeling, met heftig Resultaat

Mijn eerste bezoek was in april. Intake gesprek en dan de eerste behandeling.

En wat was die heftig! Heel pijnlijk dat wel maar toen ik van de tafel af kwam en een rondje moest lopen was de pijn totaal weg. Ik bedankte de heer Bolsenbroek hartelijk en dacht dat het hierbij helemaal voor elkaar was!

Toen moest de heer Bolsenbroek wel lachen en zei: Wacht maar totdat je buiten bent. Hier zijn meerdere behandelingen voor nodig; de pijn komt heus terug en dat kan ook niet anders want je rug staat behoorlijk scheef en dat is natuurlijk niet met 1 behandeling te verhelpen.

Ik dus dezelfde week weer terug…

Weer een heftige behandeling maar ietsje minder dan de vorige keer. Weer blij naar huis maar toen ging het even helemaal mis. De pijn kwam heftiger terug dan ooit en ik kon amper nog lopen. Met krukken heb ik me moeten verplaatsen en kwam 2 dagen later dus weer terug in de praktijk.

Ik weet nog dat de heer Bolsenbroek hier ook wel van schrok. Maar goed na de behandeling ging het lopen al weer wat beter en ik herstelde weer snel.

Op vakantie, eindelijk zonder Rugklachten!

Weer een week later na wat behandelingen was ik helemaal van mijn rugklachten genezen.

Eind mei ging ik op vakantie naar het buitenland waar ik toch heel veel in de bus heb gezeten en ik moet zeggen dat ik van mijn rug totaal geen last heb gehad.

Nu na een bezoek na mijn vakantie kan ik al een hele maand wegblijven omdat het zo goed met mij gaat. Dit had ik nooit verwacht dat ik op mijn leeftijd nog zo goed kan herstellen.

Natuurlijk heb ik bij een bezoek aan mijn huisarts wel even laten vallen dat het met mijn rug heel goed gaat sinds ik onder behandeling ben van een chiropractor maar daar kreeg ik geen reactie op.

Als ik vroeger had geweten wat voor gunstig effect deze behandelingen op mij hebben, dan was ik al jaren eerder gekomen.

– Naschrift Chiropractie Praktijk Kennemerland-
Veel te vaak zien wie dat patiënten niet hun weg weten te vinden naar de juiste zorg. Wij zijn heel blij met dit bericht waaruit blijkt dat wij hier gelukkig hebben kunnen helpen.

De reden dat wij dit op deze manier plaatsen, is dat veel mensen niet weten wat er mogelijk is.
Wonderen bestaan niet, maar wij zien keer, op keer, op keer, dat wij een verschil kunnen maken.

Neemt u contact met ons op.
Niemand zou moeten blijven lopen, met klachten die te verminderen zijn.