Hernia

Een hernia is een aandoening van de lage rug.
Hierbij is een beschadiging aan de tussenwervelschijf de oorzaak van de klachten.
Niet iedereen ondervindt pijn; de helft van de gevallen gaat gepaard met klachten.

Vraag een consult aan

Onze receptionist neemt contact met u op om een consult in te plannen

Onze aanpak van Hernia

Wanneer cliënten zich bij ons melden is niet altijd al duidelijk of er zich een hernia voordoet of dat het gewoon om uitstralingsklachten van andere aard gaat.
Echter wanneer er duidelijkheid is over het bestaan van een hernia is behandeling door de chiropractor nog steeds de beste keuze. Ook als u zou moeten worden geopereerd kan de chiropractor u mogelijk helpen.

Wij zijn streng voor herniapatiënten! Vaak bezorgder dan de klant zelf, zetten wij een streng protocol in om de beste resultaten te behalen.
U kunt niet ongestraft met herniaklachten blijven rondlopen.
Tussen het moment van zenuwwortelirritatie of zenuwwortelschade tot volledig herstel heeft u slechts 14 maanden de tijd om herstel te bewerkstelligen. Daarna blijft er vaak een restschade op de zenuw die permanente klachten tot gevolg heeft.

Daarom zijn wij streng, no-nonsense aanpak op basis van een evidence-based outcome-based behandelplan.
Dit betekend dat wij u gaan wijzen op het gebruik van voedingssuppletie en rust-bewegings evenwicht.
Training voor balansverbetering en het gebruik van pijnstillers in samenwerking en overleg met de huisarts. Tevens adviseren wij cryotherapie en hoe dit op te volgen.

Het terugkeren naar sportactiviteiten, werk en huishoudelijke belasting. Belastbaarheid en belasting worden nauwgezet in de gaten gehouden om recidieve (terugkeer van klachten) zoveel mogelijk tot een minimum terug te brengen.

GEEN WACHTLIJST

Wij geloven in snelle hulp om zo spoedig mogelijk uw klachten te verhelpen. U kunt bij ons daarom binnen 24 uur terecht!

OPLEIDER EN CONSULTANT

Onze expertise wordt ook door onze collega’s erkend. Wij behandelen bijvoorbeeld meerdere chiropractoren en geven regelmatig training binnen ons vakgebied.

GERICHT OP U

Wij behandelen geen klachten, wij helpen onze cliënten. Dit betekent dat wij niet bezig zijn met de theorie maar met uw oplossing.

Wilt u een afspraak maken?